Majoitus ja ruoka

IRTIOTTO syksyllä tai talvella?

..miten olisi 2 viikkoa - 2 kuukautta RIO LIMPIOSSA?

Karibian kulttuuria, trooppista ilmastoa, rikasta peruselämää köyhällä maaseudulla, kohtaamisia ja monipuolista työtä dominikaaniystävien kanssa, luontoa ja retkeilyä, kielenä pääasiassa espanja, palmurannoillakin ennättää käydä …

Vihreässä Keskuksessa täysi ylöspito (ruoka,asuminen ja saunominen. ei ostojuomat)  400 e/kk vapaaehtois-ohjelman nuorille. Normaalit luonto-/työturistit 30e/pv, 700e / kk. ​ Vuoristo-oppaat eri maksusta, 10 -25e pv.Mikko Tuononen
Rio de Pasos – Askelten Virta Ry

www.riolimpio.info
www.facebook.com/centroverde

Voluntarios Maria y Mika de Finlandia y las casitas simples pero bonitas en Centro Verde. En Centro hay 4 casitas de madera ( como en la foto) y 2 cabañas de ladrillos con su propio baño y ducha.  Grupos de 14 -20 caben bien ( 2-3 personas por habitacion)

Maisemamökkien katot näkyvät Orest-maalarin takana

Tiilimökeistä on mahtavat maisemat.

Maisemamökkien leveiden lasiovien takana levittäytyy maisema luonnonsuojelualueelle.

Lourdes -kokki valmistaa maittavaa paikallista - ja kehuttua - ruokaa. Aurinkoisina päivinä on myös hyvä mahdollisuus saada aurinkouunissa paistettua leipää ruualla tai banaanimuffinseja jälkiruoaksi.

Par´aikaa on vieraskäytössä 4 puista 2-4 hengen yksinkertaista pikkumökkiä, ja kaksi hieman isompaa kylpyhuoneellista savitiilistä muurattua "maisemamökkiä".  Ympäristö on yksi laakson vanhoja asuinpaikkoja; pienen aukion ympärillä kasvaa satavuotiaita mangoja, ja niiden väleissä siemenestä vuosikymmeniä sitten kasvaneita puolimakeita appelsiinejä.

Vaatimatonta, puhdasta ja kaunista. Mökkien seinät ovat tuppeensahattua Karibian mäntyä (pintalautaa), kattorakenteet pyöreää "omaa" -itse istutettua puutavaraa; pääasiasssa akaasiaa (Acacia Magnium ´a). Kattopuut ovat myös tervattu termiittejä vastaan.